Главная » 2014 » Апрель » 15 » У Мукачеві з'явився вокальний ансамбль "BREVIS"
20:25
У Мукачеві з'явився вокальний ансамбль "BREVIS"

Вокальний ансамбль «BREVIS» - новостворений гурт стилю «a capella» до складу якого входять 7 учасників, троє хлопців та четверо дівчат.

З великими переживаннями чи схвально сприйме їх публіка вони дебютували на VII відкритому міжнародному конкурсі-фестивалі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Закарпатський едельвейс - 2012» в номінації вокальні ансамблі. І навіть не сподіваючись відразу ж на призове місце, публіка шквальними оплесками проводжала зі сцени учасників, а від жюрі нагородою для ансамблю стало переможне перше місце. Це додало їм впевненості займатися далі улюбленою справою. А починалось все досить давно, адже більшість з них зустрілись ще зовсім юними, навчаючись в Мукачівському Гуманітарно-педагогічному коледжі. Саме там здобуваючи професію вони зрозуміли, якщо музика заполонила твоє серце, вона буде йти з тобою поруч впродовж всього життя. Так і сталось більшість з них на даний момент є викладачами вокалу, диригування та фортепіано.

Ансамбль «BREVIS» на початку 2012 року заснував Ярослав Біличко (бас) разом зі своєю дружиною Магдалиною і долучитись до цієї справи запросив Фогеля Володимира (баритон), Андрія Бобуського (тенор), Нелю Виговську (сопрано), Юнону Бенцу (альт) та Оксану Кречковську (альт). І всі вони започаткували такий самобутній ансамбль, виконуючи з великим натхненням різноманітну музику. В репертуарі колективу обробки українських народних пісень, духовна та класична музика, а також твори різних країн світу. Більша частина репертуару виконується a capella, або під супровід ударних шумових інструментів.

Колектив активно приймає участь у житті міста, а саме їх можна побачити на концертній сцені міського Будинку культури. Поки що вони існують завдяки великому інтузіазму і він зростає з кожним днем.

Просмотров: 819 | Добавил: brevis | Теги: Бревіс, Закарпаття, гурс, Мукачево, BREVIS | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]